Site-ul: Desene3D.Com - Va ofera o gama larga de seriale online, seriale indiene, seriale turcesti, filme si desene animate: preluate de pe alte site-uri online!

Prieteni sau adversari online dublat in romana - Filme Animatie - Filme Online Subtitrate - Desene Animate,Seriale Online Tv
Desene Animate 3D
Desene Animate,Seriale Online Tv
Marţi, 2019-01-22,   2:27 PM   Bine aţi venit, Vizitator | RSS | DMCA
Acasă » Fişiere » Filme Animatie

Prieteni sau adversari online dublat in romana
Loading...
2016-05-23, 10:03 PM

Frenemies (2012) Online Dublat In Romana


Film Disney Frenemies - Prieteni sau Adversari (2012) Online Gratis, Dublat In Romana. 


Descriere: "FRENEMIES" (Prieteni sau adversari) spune povestea unor adolescenţi care uită cât de importantă e prietenia, lăsând alte lucruri să le atragă atenţia. Filmul e împărţit în trei poveşti, ale căror personaje secundare le regăsim principale în respectivele urmări. Filmul începe cu povestea unui băiat care îşi ignoră animalul de companie pentru o fată care umblă cu el doar pentru a-i face temele. Aceasta întâmplare e povestită de o fată care mai apoi ajunge să se certe cu cea mai bună prietenă datorită visului comun, care poate fi dobândit doar de una. După ce lucrurile se lămuresc, o fată regăsită în prima poveste se întâlneşte cu o persoana care arată identic cu ea. Ele ajung să facă schimb de vieţi, pentru ca viaţa uneia era captivantă pentru cealaltă. În final ajung să se certe pe iubiţii fiecăreia. Oare vor reuşi toţi aceşti adolescenţi să treacă peste divergenţele lor ca în final să fie iar prieteni?


Frenemies - Prieteni sau Adversari (2012) - Film Disney Channel
VARIANTA 1 VARIANTA 2 VARIANTA 3 VARIANTA 4

Categorie: Filme Animatie | Adăugat de: Onea | Tag-uri: 20th July 2009, SALSA 2014 - 50 Big Salsa Romantica, ДСТУ 3980-2000 Ґрунти Фізико-хімія , 100 Strangest Mysteries, J.River Media Center 17.0.122 Final, не разыскивается
Vizualizări: 4582 | Descărcări: 0 | Rating: 0.0/0
* Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute .
* Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas
* Filmul cautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim!
* In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
Total comentarii : 0
avatar