Site-ul: Desene3D.Com - Va ofera o gama larga de seriale online, seriale indiene, seriale turcesti, filme si desene animate: preluate de pe alte site-uri online!

Are We There Yet - Mai e mult pana ajungem online subtitrat - Filme Online - Filme Online Subtitrate - Desene Animate,Seriale Online Tv
Desene Animate 3D
Desene Animate,Seriale Online Tv
Marţi, 2019-01-22,   2:28 PM   Bine aţi venit, Vizitator | RSS | DMCA
Acasă » Fişiere » Filme Online

Are We There Yet - Mai e mult pana ajungem online subtitrat
Loading...
2016-01-29, 5:18 PM

Are We There Yet? (2005) Online Subtitrat In Romana


Film Online HD Mai e mult pana ajungem - Are We There Yet? (2005) Gratis, Tradus In Romana.


Descriere: Când Nick (Ice Cube) se îndrăgosteşte de o mamă celibatară, Suzanne (Nia Long), nu trebuie să-şi facă griji într-o primă fază despre ce cred copiii acesteia despre el, pentru că vrea numai "să fie prieteni".
Fără să fie descurajat de această declaraţie - sau de prietenii lui care îl sfătuiesc să rămână în zona prietniei - Nick insistă să se ţină după ea. Aşa că, atunci când Suzanne se găseşte în dificultate şi are nevoie de cineva care să îi escorteze copiii pentru a se întâlni cu ea în Vancouver, în ajun de Anul Nou, Nick este bucuros de şansa care i se oferă.
Ar fi cel mai bun mod de a-i câştiga inima... sau cea mai mare greşală a vieţii lui. Având mai multe destinaţii în minte, Nick pleacă într-o călătorie pe care nu o va uita niciodată - ca şi tine, de altfel!


VARIANTA 1 VARIANTA 2 VARIANTA 3 VARIANTA 4

Categorie: Filme Online | Adăugat de: Onea | Tag-uri: Meta Program, смотреть онлайн Идеальный мужчина, не разыскивается, Cum arata Nicolae Guta in spatele s, 100 Strangest Mysteries, Уайзман
Vizualizări: 5377 | Descărcări: 0 | Rating: 0.0/0
* Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute .
* Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas
* Filmul cautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim!
* In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
Total comentarii : 0
avatar