Site-ul: Desene3D.Com - Va ofera o gama larga de seriale online, seriale indiene, seriale turcesti, filme si desene animate: preluate de pe alte site-uri online!

Reindeer Games - Cacealmaua Incornoratilor online subtitrat - Filme Online - Filme Online Subtitrate - Desene Animate,Seriale Online Tv
Desene Animate 3D
Desene Animate,Seriale Online Tv
Miercuri, 2019-06-19,   5:12 PM   Bine aţi venit, Vizitator | RSS | DMCA
Acasă » Fişiere » Filme Online

Reindeer Games - Cacealmaua Incornoratilor online subtitrat
Loading...
2015-12-18, 2:55 PM

Reindeer Games (2000) Online Subtitrat In Romana


Film Online HD Cacealmaua Incornoratilor - Reindeer Games (2000) Gratis Tradus, Subtitrat In Romana.


Descriere: Rudy (Ben Aflleck) şi Nick (James Frain) sunt doi deţinuti de drept comun care, după cinci ani de închisoare, aşteaptă cu nerăbdare ziua eliberării, fiecare promiţând că-şi va schimba viaţa. Rudy speră să-şi regăsească familia, iar Nick abia aşteaptă să-şi întâlnească aleasa inimii, Ashley (Charlize Theron) cea frumoasa, pe care se pare că nu o cunoscuse decât prin intermediul scrisorilor. Dar, într-o încăierare între deţinuţi, Nick e înjunghiat mortal, chiar cu o zi înainte de eliberare.
La poarta închisorii, Rudy o zăreşte pe Ashley, care aştepta nerăbdătoare şi, nerezistând tentaţiei, o abordează, dându-se drept Nick. Se îndrăgostesc fulgerător unul de celălalt, dar feeria nu ţine decât o zi şi o noapte, până la apariţia fratelui lui Ashley, Gabriel (Gary Sinise), şi a găştii lui de dezaxaţi care-l silesc pe Rudy alias Nick să-i ajute să jefuiască un cazinou de pe o rezervaţie indiană, cazinou în care adevăratul Nick fusese angajat înainte de a fi închis. Disperat, Rudy încearcă să-şi dezvăluie identitatea, dar se dovedeşte a fi o mişcare greşită. Ori susţine în continuare că e Nick şi acceptă să-i ajute, ori îşi pierde viaţa. Încearcă să evadeze, încearcă să-i păcălească, dar se pare că soarta îi e pecetluită. Trebuie să jefuiască acel cazinou cu orice preţ. Dar lucrurile se complică încă o dată, când Ashley se dovedeşte a fi iubita lui Gabriel, nu sora cea persecutată... După ce, în sfârşit, dau lovitura, lucrurile se schimbă încă o dată. De data asta, victimă e dementul Gabriel, iar călăul chiar iubita lui, Ashley, care se dovedeşte, încă o dată, a fi iubita altcuiva... Vă lăsăm să aflaţi singuri cine a pus la cale această încâlcită şaradă.


VEZI FILMUL REINDEER GAMES (2000) ONLINE SUBTITRAT
VARIANTA 1 VARIANTA 2

Loading...
Categorie: Filme Online | Adăugat de: Onea | Tag-uri: filme actiune, filme crima, filme 2000, Filme online, filme aventura
Vizualizări: 894 | Descărcări: 0 | Rating: 0.0/0
* Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute .
* Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas
* Filmul cautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim!
* In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
Raportați un film șters iar acesta va fi inlocuit în maxim 24 de ore!
Total comentarii : 0
avatar